Menu
Your Cart

Yale electromagnetice

Yale electromagnetice
Brand: Yli
DJ02(MVM)FL este o incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor magnetic. Senzorul magnetic detecteaza pozitia usii in vederea blocarii acesteia in momentul in care usa este inchisa.  La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza si ramane deschisa 5 secunde...
252,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GSS1-FL este o incuietoare incastrata pentru usi glisante, cu dubla monitorizare (contact umed +5Vcc). Constructie solida din otel inoxidabil. Particularitatea incuietorii o reprezinta functia de dubla monitorizare, aceasta functie permite integrarea facila a incuietorii in sistemele de alarma, cont..
504,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Yala electrica digitala YX-3000T pentru usi de sticla, cu functii de alarma si inrolare chei (taguri) –maxim 25. CARACTERISTICI Deschidere electrica sau manuala Functie de auto-inchidere Tastatura cu senzor de atingere digitala (inrolare un singur cod) Buton interior de inchidere/ deschider..
1.540,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica aplicabila cu memorie mecanica SX-08E
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu memorie mecanica pentru usi cu deschiderea in exterior Deschidere electrica (12Vcc) sau manuala Buton in interior/ Butuc cu chei in exterior Material: inox..
91,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu memorie mecanica pentru usi cu deschiderea in interior Deschidere electrica (12Vcc) sau manuala Buton in interior/ Butuc cu chei in exterior Material: inox..
91,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica aplicabila cu memorie mecanica SX-09
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu montare universala (stanga/dreapta). La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Se poate monta in sisteme de interfonie sau control acces. CARACTERISTICI Deschidere electrica sa..
91,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica aplicabila cu motor si senzor magnetic SX-10
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu motor si senzor magnetic Deschidere electrica (100mA/12V) sau manuala Buton in interior/Butuc cu chei in exterior Montare universala – stanga sau dreapta Material: inox..
133,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica aplicabila pentru exterior SX-90
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila pentru exterior cu montare universala (stanga/dreapta). La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numa dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. CARACTERISTICI Deschidere: electrica  sau cu cheie, butuc cu chei interior..
168,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicata pentru exterior SX-96 Deschidere: electrica sau cu cheie Consum: 1A la 12Vcc Forta de inchidere: 2000kgf Alte caracteristici: montare verticala..
168,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica cu buton pentru exterior, cu montare pe dreapta SX-11R
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu buton, cu montare  pe dreapta, pentru exterior. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Carcasa pentru ploaie inclusa. CARACTERISTICI Deschidere electrica sau manuala Montare ..
105,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Yala electromagnetica aplicabila cu buton, cu montare  pe stanga, pentru exterior. La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. Carcasa pentru ploaie inclusa. CARACTERISTICI Deschidere electrica sau manuala Montare p..
105,00 lei cu TVA
Yala electromagnetica cu cititor de proximitate incorporat si telecomanda SX-12
Top Vanzari
Brand: Yli
Yala electromagnetica  aplicabila cu cititor de proximitate incorporat si telecomanda, cu montare universala (stanga/dreapta). La impuls electric incuietoarea se deschide si se inchide inapoi numai dupa ce usa sau poarta a fost deschisa si inchisa. CARACTERISTICI Deschidere electri..
238,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)