Menu
Your Cart

Incuietori PSlocks

Incuietori PSlocks
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza in regim “autoservire” - clientul cauta un dulapior deschis si introduce orice cod doreste din 4 caractere pentru a-l inchide. Ulterior dulapiorul va putea fi deschis doar cu acel cod. Dupa desch..
588,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone cu tastatura pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu un cod predefinit. Codul poate fi schimbat de catre utilizator. Pentru deblocare se introduce codul, incuietoare blocandu-se automat dupa trei secunde. CARACTERISTICI Cod de acces din 4 carac..
588,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID.  CARACTERISTICI Alarma usa deschisa (daca usa nu este inchisa, dupa 25 de secunde de la deschidere se declanseaza alarma. ..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri) cu usi glisante. Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID. CARACTERISTICI Compatibila cu orice cartele, taguri, bratari pe 125KHz Buton reset (se apasa pentru a defini c..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate RFID. CARACTERISTICI Compatibila cu orice cartele, taguri, bratari pe 125KHz Buton reset (se apasa pentru a defini cartela de programare)..
462,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GARANTIE 5 ANI Incuietoare standalone (nu necesita software) RFID pentru vestiare (dulapuri). Functioneaza cu cartele, taguri sau bratari de proximitate (125KHz) in sistem “autoservire” (clientul cauta un dulapior deschis si il inchide cu cartela sa, dulapiorul nemaiputand fi deschis decat cu ace..
462,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)