Menu
Your Cart

Incuietori electromagnetice

Incuietori electromagnetice
Brand: Yli
Protectie magnetica din Inox, antivandal pentru cilindru. Ofera o protectie suplimentara pentru cilindru impotriva atacurilor vandale, cum ar fi incercarea de rupere sau extragerea cilindrului.Este confectionata din Inox pentru a impiedica forarea. Impiedica sabotajul cilindrilor cu silicon, cleiuri..
770,00 lei cu TVA
Brand: Yli
DORCAS-MG-30 este o protectie magnetica din Inox, antivandal pentru cilindru. Ofera o protectie suplimentara pentru cilindru impotriva atacurilor vandale, cum ar fi incercarea de rupere sau extragerea cilindrului. Este confectionata din Inox pentru a impiedica forarea .Impiedica sabotajul cilindrilo..
770,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-900 este un bolt electric fail-secure cu actionare electromagnetica de exterior, monitorizare si cilindru cu cheie. Acesta se monteaza aplicat pe porti/usi de lemn, metal, PVC sau usi anti-foc. Gradul de siguranta este sporit datorita partii active confectionate din otel inoxidabil care asigura o..
882,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-500H(LED) este un bolt electric fail-safe cu actiune electromagnetica, temporizare, monitorizare si LED de stare. Carcasa confectionata din aluminiu vopsit in camp electrostatic, permite instalarea aplicata pe usi din tamplarie de aluminiu, PVC, lemn etc.CARACTERISTICI··Fail-safe (deschis fara al..
245,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat sau aplicat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-focConsum: Actionare 950mA/12 Vcc, Standby 150mA/12VccDimensiuni: Bolt: 205x35x40 mm               &..
168,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-500HD(LED) este un bolt electric fail-safe cu actiune electromagnetica, temporizare, monitorizare si LED de stare. Carcasa confectionata din aluminiu vopsit in camp electrostatic, permite instalarea aplicata pe usi din tamplariede aluminiu, PVC, lemn etc.CARACTERISTCI··Fail-safe (deschis fara ali..
490,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YM-500N(LED) este noul electromagnet aplicabil, cu forta de retinere de 500 kg, cu monitorizare. Electromagnetul este destinat securizarii usilor de acces confectionate din lemn,metal, pvc etc. Functia de monitorizare integrata permite trimiterea unui semnal catre centrala de control acces atunci ca..
308,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YM-500W-S este un electromagnet aplicabil, cu o forta de retinere de 500 kg, rezistent la apa. Electromagnetul este destinat securizarii usilor de acces confectionate din lemn, metal, pvc etc. Functia de monitorizare integrata permite trimiterea unui semnal catre centrala de control acces atunc..
469,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Electromagnetul este o solutie ideala pentru orice tip de usa. Montarea se face usor si rapid, iar nivelul de securitate oferit este ridicat. Acest electromagnet nu contine piese mecanice care se pot uza, astfel durata de viata a acestuia este foarte lunga.YM-280N(LED)-DS este un electromagnet aplic..
224,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Electromagnetul este o solutie ideala pentru orice tip de usa. Montarea se face usor si rapid, iar nivelul de securitate oferit este ridicat. Acest electromagnet nu contine piese mecanice care se pot uza, astfel durata de viata a acestuia este foarte lunga.YM-280NT(LED) este un electromagnet aplicat..
203,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YD-610 este un electromagnet de retinere ce se monteaza pe foaia de usa, iar blocarea acestuia se face manual printr-o simpla apasare. Deblocarea se realizeaza printr-o comanda externa (de exemplu un semnal de la centrala de incendiu) sau manual prin apasarea butonului de pe corpul electromagnetului..
280,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Electromagnetul este o solutie ideala pentru orice tip de usa. Montarea se face usor si rapid, iar nivelul de securitate oferit este ridicat. Acest electromagnet nu contine piese mecanice care se pot uza, astfel durata de viata a acestuia este foarte lunga.YM-280ND(LED) este noul electromagnet dublu..
378,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Incuietoare all-in-one pentru usi de vestiare si dulapuri, adresabila, ce functioneaza cu taguri, cartele deproximitate sau bratari Mifare 13.56 MHz.Adresarea incuietorilor se face cu ajutorul unui card Mifare si a programatorului de cartele (T-HS).Functionare in regim de autoservire: clientul cauta..
166,00 lei cu TVA
Brand: Yli
DJ02(MVM)FL este o incuietoare aplicata de exterior, fail-secure, cu motor si senzor magnetic. Senzorul magnetic detecteaza pozitia usii in vederea blocarii acesteia in momentul in care usa este inchisa.  La primirea unui impuls electric incuietoarea se deblocheaza si ramane deschisa 5 secunde...
252,00 lei cu TVA
Brand: Yli
DORCAS-DUO30-85 este o incuietoare electromecanica fail- secure incastrabila, pentru usi de lemn, metal, PVC. Este compusa din incuietoare si contraplaca.La închiderea ușii, se actioneaza dispozitivul de blocare a incuietorii. Deschiderease face prin aplicarea unui impuls electric sau cu cheia.Insta..
756,00 lei cu TVA
Brand: Yli
DORCAS-DUO30-85 este o incuietoare electromecanica fail- secure incastrabila, pentru usi de lemn, metal, PVC. Este compusa din incuietoare si contraplaca.La închiderea ușii, se actioneaza dispozitivul de blocare a incuietorii. Deschiderease face prin aplicarea unui impuls electric sau cu cheia.Insta..
756,00 lei cu TVA
Brand: Yli
GSS1-FL este o incuietoare incastrata pentru usi glisante, cu dubla monitorizare (contact umed +5Vcc). Constructie solida din otel inoxidabil. Particularitatea incuietorii o reprezinta functia de dubla monitorizare, aceasta functie permite integrarea facila a incuietorii in sistemele de alarma, cont..
504,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Incuietoare standalone pentru usi de vestiare si dulapuri, ce functioneaza cu taguri, cartele de proximitate EM 125 kHz sau cod numeric PIN (pana la 9 digiti).Moduri multiple de functionare:• regim de autoservire - clientul cauta un dulap deschis si il inchide cu un cod numeric PIN, dulapu..
152,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Incuietoare standalone pentru usi de vestiare si dulapuri, ce functioneaza cu taguri, cartele de proximitate EM 125 kHz sau cod numeric PIN (pana la 9 digiti).Moduri multiple de functionare:• regim de autoservire - clientul cauta un dulap deschis si il inchide cu un cod numeric PIN, dulapu..
152,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-500NZL este un suport dublu in forma de „Z” si „L”conceput pentru montarea electromagnetilor de 500 gkf. Se aplica pe usi cu deschidere la interior, confectionate din lemn, PVC sau metal.SPECIFICATII•Material: Aluminiu anodizat•Tip: Suport „Z” si „L”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-5..
126,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280NLC este un suport dublu in forma de „LC” pentru montarea electromagnetilor YM-280ND(LED) pe usi cu deschidere spre exterior. Capacul in forma de „C” ajuta la mascarea firelor de conexiune ale electromagnetului, obtinandu-se astfel un aspect estetic mai placut, comparativ cu folosirea unui su..
128,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-180NDZL este un suport dublu in forma de „ZL” pentru montarea electromagnetilor YM-180ND(LED) pe usile cu deschidere spre interior.CARACTERISTICI•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „ZL”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-180ND(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC•Dimensiuni suport L: 390(L) x..
134,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Suport in forma de „L” pentru montarea electromagnetilor YM-180ND(LED) pe usile duble cu deschiderespre interior.SPECIFICATII•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „L”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-180ND(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC•Dimensiuni: 390(L) x 41.8(l) x 25.4(H) mm..
67,20 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-500NL este un suport in forma de „L” pentru montareaelectromagnetilor YM-500N(LED), de 500 kgf la usi cu toculingust si deschidere spre exterior.SPECIFICATII•Material: Aluminiu anodizat•Tip: Suport „L”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-500N(LED)•Tip usa: Usi de lemn, metal, PVC•Lungime supo..
47,60 lei cu TVA
Brand: Yli
Suport lung pentru incuietori Dorcas - reversibilCompatibil: DORCAS-62AaD-L/RDimensiuni: (L)250 x (l)25mmMaterial: Inox, 3mm, argintiu..
37,80 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280I-N este un suport pentru montarea contraplacii electromagnetilor YM-280N(LED), YM-280N(LED)-DS, YM-280ND(LED) pe foaia de usa cu deschidere spre exterior.SPECIFICATII•Material: Aluminiu anodizat•Tip: Suport contraplaca•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: Contraplacile electromagnetilor YM-28..
33,60 lei cu TVA
Brand: Yli
Suport ZL din aluminiu pentru montarea electromagnetului YM-500W-S pe usi cu deschidere spre interiorDimensiuni suport ”Z”: 185(L)x 70(l) x 61(H) mmDimenisuni suport ”L”: 220(L)x 72(l)x 45(H) mmSe aplica pe usi cu deschidere la interior,confectionate din lemn, PVC sau metal...
133,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-180NLC este un suport in forma de „LC” pentru montarea electromagnetilor YM-180N(LED) pe usi cu deschidere spre exterior. Capacul in forma de „C” ajuta la mascarea firelor de conexiune ale electromagnetului, obtinandu-se astfel un aspect estetic mai placut, comparativ cu folosirea unui suport„L”..
56,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-180DNLC este un suport in forma de „LC” pentru montarea electromagnetilor YM-180ND(LED) pe usi duble cu deschidere spre exterior.Capacul in forma de „C” ajuta la mascarea firelor de conexiune ale electromagnetului, obtinandu-se astfel un aspect estetic mai placut, comparativ cu folosirea unui su..
112,00 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280NL este un suport in forma de „L” pentru montarea electromagnetilor YM-280N(LED) pe usi cu dechidere spre exterior.CARACTERISTICI•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „L”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-280N(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC..
39,20 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280NDL este un suport in forma de „L” pentru montarea electromagnetilor YM-280ND(LED) pe usile duble cu deschidere spre interior.SPECIFICATII•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „L”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-280ND(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC•Lungime suport ”L”: 500 mm•Latime ..
78,40 lei cu TVA
Brand: Paradox
MBK-280U-N este un suport in forma de „U” pentru montarea contraplacii electromagnetilor YM-280N(LED), YM-280N(LED)-DS, YM-280ND(LED) pe usi de sticlacu grosime de 8 ~ 14 mm.SPECIFICATII•Material: Aluminiu anodizat•Tip: Suport „U”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: Contraplacile electromagnetilorYM..
47,60 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-180NZL este un suport in forma de „ZL” pentru montarea electromagnetilor YM-180N(LED) pe usile cu deschidere spre interior.CARACTERISTICI•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „ZL”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-180N(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC..
67,20 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280NZL este un suport in forma de „ZL” pentru montarea electromagnetilor YM-280N(LED) pe usile cu deschidere spre interior.CARACTERISTICI•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „ZL”•Instalare: Aplicata•Compatibilitate: YM-280N(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC..
78,40 lei cu TVA
Brand: Yli
MBK-280NDZL este un suport in forma de „ZL” pentru montarea electromagnetilor YM-280ND(LED) pe usile duble cu deschidere spre interior.SPECIFICATII•Material: Aliaj de aluminiu•Tip: Suport „ZL”•Instalare: Aplicata•Compatibiliate: YM-280ND(LED)•Tip usa: Lemn, metal, PVC•Lungime suport ”L”: 500 mm•Lati..
156,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Bolt electric (fail-secure) cu temporizare, senzor magnetic, monitorizare si cilindru cu cheie. Led de stare pe partea frontala. Consum: Actionare: 900mA/12V; Standby: 80mA/12V Dimensiuni: Bolt: 210x25x42mm               ..
378,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-630B(LED) este un bolt electric fail-secure cu actionare electromagnetica, temporizare, monitorizare si cilindru cu cheie. Acesta se monteaza incastrat in usi de lemn, metal, PVC sau usi anti-foc. Gradul de siguranta este sporit datorita partii active confectionate din otel inoxidabil si care asi..
490,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-600C(LED) este un bolt electric construit in intregime din metal avand un cilindru model european pentru a putea fi actionat atat electric cat si manual. Forma tesita a boltului permite inchiderea acestuia si atunci cand nu este alimentat. Datorita faptului ca toate componentele interne sunt in i..
490,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc Consum: Actionare 900mA/12Vcc, Standby 150mA/12Vcc Dimensiuni: Bolt: 260x35x48 mm                 &n..
434,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc Consum: Actionare 950mA/12Vcc, Standby 150mA/12Vcc Dimensiuni: Bolt: 205x25x28 mm                 &n..
210,00 lei cu TVA
Bolt electric de inalta siguranta cu actiune magnetica, monitorizare si senzor YB-100
Top Vanzari
Brand: Yli
Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat sau aplicat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc Consum:  Actionare 900mA/12Vcc, Standby 100mA/12Vcc Dimensiuni: Bolt: 205 x 35 x 40 mm             &nbs..
140,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza incastrat sau aplicat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc Consum: Actionare 900mA/12 Vcc, Standby 100mA/12 Vcc Dimensiuni: Bolt: 205x35x40 mm               ..
154,00 lei cu TVA
Brand: Yli
YB-500IN(LED) este un bolt electromagnetic fail-safe ce se monteaza aplicat. Acesta a fost proiectat pentru a fi instalat pe usi cu rama sau toc ingust. Carcasa anti-vandal este confectionata din aluminiu, iar boltul din INOX 304. CARACTERISTICI ·Actionare normala, Fail-safe ·Contacte monitor..
280,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Contraplaca inoxidabila Pentru: electromagnetii de retinere pe usi de sticla (8-19mm grosime)..
49,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Distantier de 2 mm din plexiglas, compatibil cu suporturile pentru montarea contraplacii MBK-180I PL-180I-2MM..
5,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Distantier de 3 mm din plexiglas, compatibil cu suporturile pentru montarea contraplacii MBK-180I PL-180I-3MM..
7,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Electromagnet aplicabil de 280 kgf* cu dubla monitorizare si led de stare Utilizare: in sisteme de control acces, se monteaza aplicat la usi din lemn, metal, termopan, sticla, usi anti-foc Retentie: 280 kgf Consum: 500mA la 12Vcc - 250mA la 24Vcc Dimensiuni electromagnet: 285x55x27.5..
224,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 50 din 243 (5 pagini)