Menu
Your Cart

Bariere auto

Bariere auto
Brand: Yli
Corp de bariera de acces auto cu iluminare led si cu brat de 4.5 m neinclus, cu deschidere in 3 secunde. Componentele motrice ale barierei sunt integrate intr-o carcasa monobloc din otel, realizata prin turnare, ce ofera o pozitionare precisa a componentelor interne si o rezistenta crescuta impotriv..
3.810,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Bariera Caracteristici: -viteza actionare brat: 1 sec -lungimea bratului: maxim 3m (bratul nu este inclus) -stanga/dreapta -posibilitate de actionare manuala -compresie cu arc -motor cu carcasa de aluminiu -ventilator pentru racire -sfarsit de cursa cu limitare fotoelectrica si elect..
3.780,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Bariera - Viteza de actionare a bratului: 3 sec - Lungimea bratului: maxim 5m (bratul nu este inclus) - Stanga/dreapta - Posibilitate de actionare  manuala - Compresie cu arc - Motor cu carcasa de aluminiu - Ventilator pentru racire - Sfarsit de cursa cu limitare fotoelectrica si..
3.010,00 lei cu TVA
Brand: Yli
Bariera - Viteza de actionare a bratului: 6 sec - Lungimea bratului: maxim 6m (nu este inclus) - Posibilitate de actionare  manuala - Stanga/dreapta - Compresie cu arc - Motor cu carcasa de aluminiu - Ventilator pentru racire - Sfarsit de cursa cu limitare fotoelectrica si electr..
2.800,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)