Vanzari: (+40) 742 298 199   Tehnic : (+40) 727 380 593
 
            PANA LA 5% REDUCERI
Pentru achizitii mai mari de 10 000 lei
 
                  EXPEDIERE IN ACEEASI ZI
Pentru comenzile efectuate pana in ora 15.00
 
           TRANSPORT GRATUIT
Pentru comenzi mai mari de 1000 lei

Termeni si conditii

1. DISPOZIȚII GENERALE

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea) prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.gr2s.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Acest site este întreținut și administrat de către compania SC Grid Security Systems  SRL, CUI RO35639121, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/1997/2016 cu sediul in Bucuresti, Str. Rotunda nr 10 sector 3 Bucuresti, punct de lucru: Sos Dudesti-Pantelimon nr 42 sector 3 Bucuresti, cont bancar RO93INGB0000999905661030 deschis la ING BANK NV denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.gr2s.ro, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

SC Grid Security Systems  SRL definește prin conținut, informațiile conținute pe site în orice forma: text, date, imagini. Firma SC Grid Security Systems  SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.gr2s.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.gr2s.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@gr2s.ro.

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe www.gr2s.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot fi usor diferite, fără o notificare prealabilă. SC Grid Security Systems SRL va garanteaza ca face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs. Clientul va fi anuntat în timp util despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.
SC Grid Security Systems  SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. SC SC Grid Security Systems  SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC Grid Security Systems  SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei SC SC Grid Security Systems  SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONAL

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Informațiile colectate de către SC Grid Security Systems  SRL având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.Informațiile colectate de către SC Grid Security Systems  SRL având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newsletter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.
SC Grid Security Systems  SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă   acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC Grid Security Systems  SRL conform DECIZIE nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu  este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii: www.dataprotection.ro/?page=Decizia_200_2015&lang=ro
S.C. Grid Security Systems  S. R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. gr2s.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. gr2s.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.
S.C. Grid Security Systems  S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane

5. GARANȚIE SI COMFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționatTermenul de garanție decurge de la data emiterii  facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre.. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.
SC Grid Security Systems SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.gr2s si nu incurajeaza comercializarea  produselor contrafacute.

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site plus cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, prin card bancar la efectuarea comenzii online sau prin ordin de plată. 
Promoții și oferte speciale
Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată,iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.
În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat si care nu mai exista in stoc.
Pentru produsele care pot fi aduse la comanda se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea si neridicarea acestor comenzi in termen de   10 zile de la instintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duc atat la anularea comenzi cat si la retinerea de catre Grid Security Systems a sumei platite drept avans.

7.  REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda daca:
- nu avem pe stoc produsul comandat
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

8. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Magazinul www.gr2s.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon la numarul: 0727380593 sau prin email: office@gr2s.ro de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot aparea la instalare si programare. 
Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, nu se ofera suport tehnic pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate iar pentru sisteme de detectie si avertizare la incendiu aveti obligatia sa apelati la serviciile unei firme autorizate de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

9. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul www.gr2s.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare ppate fi decalat pana la o data aproximativa care va fi comunicata. Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, prin card bancar la efectuarea comenzii online sau prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client pana in limita a 1000 lei. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra.

10. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client. 
Recomandarea este ca marfa sa se returneze în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră. Returul se face cu acceași firmă de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la retur. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. SC Grid Security Systems SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

11. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.gr2s.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

12. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0742298199, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00 sau folosind email: office@gr2s.ro. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 
Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

 

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.